"Ik wil het 15 keer per week doen. Vriendjes die me niet kunnen volgen, smijt ik buiten!" Stories
"Ik wil het 15 keer per week doen. Vriendjes die me niet kunnen volgen, smijt ik buiten!"
Stories

"Ik wil het 15 keer per week doen. Vriendjes die me niet kunnen volgen, smijt ik buiten!"

Een model heeft zich openlijk uitgelaten over haar seksleven - en hoe ze de lat legt op minimaal 15 kinky sessies per week. Katja Krasavice zei ook dat ze al haar vriendjes die niet meer dan twee keer per dag seks met haar wilden, aan de deur heeft gezet. Duidelijkheid boven alles!

De rondborstige OnlyFans-bom verdient een fortuin, want naar verluidt heeft ze een nettowaarde van meer dan 7 miljoen euro. Maar de in Tsjechië geboren influencer, die in Duitsland woont, neemt niet zomaar genoegen met een man. Ze heeft iemand nodig die haar minstens 15 keer per week ‘pleziert’. In een livestream op Instagram onthulde Katja haar eisen.

"Doen ze het geen 15 keer per week, dan vliegen ze buiten!"

Ze zei: "Als ik een relatie heb en mijn vriendje doet het geen 15 keer per week met me, dan maak ik het uit! Het zal altijd zo blijven. Hij moet altijd klaar zijn om met me te vrijen." Katja heeft 3,7 miljoen volgers op Instagram en nog eens 3,1 miljoen op TikTok. Eerder vertelde Katja op het Online Marketing Rockstars Festival (OMR) dat ze maandelijks meer dan 90.000 euro verdient met OnlyFans.

"Ik verdien elke maand een fortuin"

Ze zei: "Sinds ik dit platform heb, verdien elke maand een fortuin! Ik ben de meest succesvolle vrouw in Duitsland op het platform." Katja staat bekend om haar sexy fotoshoots en provocerende mediaoptredens. Ze was in 2018 zelfs te zien in Celebrity Big Brother in Duitsland, waar ze zesde werd. Hieronder kun je nog wat nader kennismaken met haar...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties