"Mijn vrouw is baas op haar werk én in de slaapkamer. Ik kan haar zweepjes en andere gadgets niet meer aan!" Stories
"Mijn vrouw is baas op haar werk én in de slaapkamer. Ik kan haar zweepjes en andere gadgets niet meer aan!"
Stories

"Mijn vrouw is baas op haar werk én in de slaapkamer. Ik kan haar zweepjes en andere gadgets niet meer aan!"

Zoals jullie hier al eerder hebben kunnen lezen, heeft de Britse krant Daily Star een eigen ‘Tante Kaat’ genaamd Jane. De dame krijgt vragen van lezers die wat betreft hun seksleven met een of ander probleem geconfronteerd worden. En Jane probeert dan een goed advies te formuleren. Deze keer kreeg ze te maken met een man die een vriendin heeft die graag de baas speelt...

“Mijn partner is te hooghartig geworden om het met woorden te beschrijven,” steekt de man van wal. “Ik kan niet langer omgaan met haar diva-achtige gedrag. Ik ben de eerste om toe te geven dat ze in zeer korte tijd veel heeft bereikt. Ze is pas 28, maar runt al een afdeling van 30 personeelsleden, met een omzet van meerdere miljoenen. Haar bazen respecteren haar, haar klanten houden van haar en haar personeel kijkt tegen haar op. Ze wordt beloond met een hoog salaris en forse bonussen. Maar moet ze mij echt behandelen als vuil?”

"Ze wil ook thuis haar macht laten gelden"

“Het probleem is dat ze de hele dag haar macht laat gelden op kantoor en denkt dat ze thuis op dezelfde manier kan doorgaan. Ik ben het zat om zowel in bed als daarbuiten behandeld te worden als het personeel. Met haar succes is een enorme eetlust voor harde, grensverleggende seks gekomen. Ze blijft zeggen dat ze na een zware dag "iets" moet voelen. Om dit te bereiken heeft ze geïnvesteerd in handboeien uit een seksshop, leren zwepen (voor spanking) en een aantal gadgets die mijn ogen letterlijk laten tranen.”

“Op een avond stormde ze binnen na een moeilijke vergadering en begon te schreeuwen dat ze "geil als de pest" was of woorden van die strekking... Ze stuurde me naar de slaapkamer, alleen om te klagen dat ik te timide, te zacht en te "gewoontjes" was naar haar smaak. Uiteindelijk griste ze een grote vibrator uit mijn handen en bevredigde zichzelf. Dit is niet de manier waarop ik mijn leven wil leiden. Ik verlang naar liefde en genegenheid. Ik vrees ook dat als ik niet aan haar verwachtingen voldoe, ze een andere kerel zal vinden die dat wel doet.”

(lees verder onder de afbeelding)

4162

"Ik voel me als Gods afwijzing"

“Verschillende keren heeft ze nu gesproken over een arrogante, gladde vent van het hoofdkantoor die denkt dat hij Gods geschenk is. Op dit moment voel ik me als Gods afwijzing. Hoe los ik dit op?” Zoals steeds, had Jane wel een antwoord in petto, en ze zei: “Ik vermoed dat jouw vriendin zich een slag in de rondte werkt om haar baas te behagen en haar doelen te halen. Maar niets geeft haar het recht om jou als oud vuil te behandelen. Zij is een belangrijke speler, maar jij bent degene met wie ze haar persoonlijke leven deelt en jij verdient vriendelijkheid en respect.”

“Ze moet worden verteld om rustig aan te doen en te stoppen met spelletjes spelen. Ook jij hebt, net als iedereen, je grenzen. Kijk haar recht in de ogen en leg uit dat je er genoeg van hebt om als vuilnis behandeld te worden. Succes kan sommige mensen naar het hoofd stijgen. Het is fantastisch dat ze het zo goed doet, maar we hebben allemaal baat bij een goede balans tussen werk en privé, en elke relatie heeft zorg en bescherming nodig. Jij bent niet haar mindere.”

"Spreek met haar, maar op het juiste moment"

“Kies het juiste moment, wanneer ze rustig en benaderbaar is - misschien in het weekend - en maak duidelijk dat je weigert zo door te gaan omdat ook jij gevoelens en behoeften hebt. Wat denkt ze wel niet met haar gedrag en verwachtingen? Ik vermoed dat ze veel meer respect voor je zal hebben als je voor jezelf opkomt en terugvecht. Ook, als haar arrogante collega een bedreiging vormt, eis dan om te weten wat er in haar hoofd omgaat met betrekking tot hem. Maak duidelijk dat je je eigen waarde kent en niet voor gek wordt gehouden.”

(Bron: Daily Star – Afbeeldingen: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties