"Mijn vrouwelijke baas stuurde me plots een pikante foto. Toen ging het snel van 0 naar 100!" Stories
"Mijn vrouwelijke baas stuurde me plots een pikante foto. Toen ging het snel van 0 naar 100!"
Stories

"Mijn vrouwelijke baas stuurde me plots een pikante foto. Toen ging het snel van 0 naar 100!"

Als je op zoek bent naar sappige verhalen, dan is Reddit ‘the place to be’. Mensen doen er vaak erg pikante bekentenissen en andere gebruikers gaan dan los in de commentaren. En dat was met dit verhaal weer niet anders…

Een jongeman onthulde hoe één bericht van zijn vrouwelijke baas alles veranderde. De anonieme kerel vertelde over een opwindende ontmoeting met zijn manager. Hij besprak het voorval dat plaatsvond toen hij vooraan in de 20 was en werkte bij een callcenter. Hij kreeg snel promotie, waardoor hij ook meer tijd moest doorbrengen met zijn vrouwelijke baas, die eind de 40 was.

'Speels geflirt'

In een Reddit-thread beweerde de kerel dat hij een zeer ‘comfortabele’ band had met zijn baas. “We voelden ons goed in elkaars gezelschap en het leidde al snel tot speels geflirt. Maar in de eerste plaats waren we nog altijd collega’s. We hadden wel elkaars telefoonnummers, lmaar gewoon omdat we elkaar moesten laten weten als we er niet zouden zijn. We stuurden regelmatig berichten om wat te kletsen als we niet aan het werk waren."

(lees verder onder de afbeelding)

2148427151

"Ze stuurde me een pikante foto"

Maar plots veranderde de toon van de berichten die de baas van de man verstuurde. “Ze werd heel flirterig. Plots zei ze me dat ze vond dat onze relatie serieuzer moest worden en ineens stuurde ze me een naaktfoto,” vertelde de man. “En toen ging het plots allemaal heel snel. In de lift flashte ze een paar keer haar borsten. Toen we met ons twee vergaderden, raakte ze me vaak aan… Mijn benen, mijn kruis. Op een dag hadden we een conference call met een klant en terwijl we daar zaten, wreef ze met haar voet langs de binnenkant van mijn dij.”

"Plots werd ik overgeplaatst"

“Ik moest tijdens die call rapporten voorlezen, maar ze bleef maar doorgaan. Mijn stem stokte een paar keer en ik was helemaal opgewonden. Nadat de call voorbij was, hadden we geweldige seks in haar bureau. Zo ging het enkele maanden door, maar daarna werd ik plots overgeplaatst naar een ander callcenter. Was ze boos op me om de een of andere reden, en zorgde ze voor mijn overplaatsing? Geen idee, maar we hebben elkaar daarna niet meer gezien.” De post op Reddit kreeg honderden upvotes, waarbij sommigen de man een ‘held’ noemden en velen zeiden dat het een superheet verhaal was.

(Bron: Reddit – Afbeeldingen: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties