10 ‘grappige’ dingen tijdens een potje seks die je eigenlijk niet wil meemaken

Nee, dank u!

Het verleden heeft ons al geleerd dat een potje vrijen soms serieus verkeerd kan gaan en zelfs voor ernstige ‘verwondingen’ kan zorgen. Maar onder de lakens gebeuren soms ook hilarische dingen, die je dan langs de andere kant ook weer niet wil meemaken. Op Reddit deelden een aantal mensen zo’n dingen. Onze top tien…

1.”Mijn partner zegt soms dingen die ze zich nadien niet meer herinnert. Ze vernoemt soms de namen van onze huisdieren tijdens de seks!”

2.”Ik krijg vaak krampen in mijn kuiten en schreeuw het dan uit van de pijn. Mijn vrouw schrikt zich nog altijd rot…”

3.”Mijn vrouw liet een scheet op mijn ballen!”

4.”Mijn vrouw laat regelmatig een boer terwijl ze me pijpt…”

5.”Op een keer zakten we door het bed. Heel het bed was naar de vaantjes! We trokken er ons niks van aan en gingen gewoon door.”

(lees verder onder de foto)

6.”Op een bepaald moment, uit het niets, begon mijn partner plots mijn penis te kietelen. We kregen beide de slappe lach en dat duurde minutenlang. Van seks kwam er niks meer in huis.”

7.”We hadden klassieke muziek opgezet, maar plots schakelde het over op de radio, waar net een kinderliedje speelde à la Teletubbies. Vreemd momentje!”

8.”Ons zoontje stapte de kamer binnen, stond een halve minuut naar ons te staren en ging weer buiten.”

9.”We waren vol gas aan het geven en hadden zelfs niet door dat onze kat mee in bed was gekropen!”

10.”De ouders van mijn lief waren weg en we gingen flink te keer. Plots hoorden we dat haar ouders thuiskwamen en iemand de trap op kwam. Ik kon niks anders bedenken dan in mijn blootje onder het bed te duiken. Even later hoorde ik haar vader zeggen: “Hey kerel, ruim je boeltje eens op! Al je kleren liggen hier gewoon op de grond naast het bed.” Ik ben toch nog blijven liggen tot hij de kamer weer uit was…

 

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Axel

verdomme! Deze hoer op een Dating site: http://wetmeets.com/sexyshot/ 9949

Troy Sadi

Ik verdien gemakkelijk blijvend $ 15k tot $ 20k door gewoon thuis te werken. Weer meerdere maanden heb ik $ 45890 verdiend met deze beweging. geweldig en soepel om te werken en standaard betalen is verbijsterend. ik heb elke laatste van jullie voorgesteld om direct aan deze vooruitgang deel te nemen als lage bescherming en krijg dan een fulltime salaris door na deze associatie te nemen.

——–>>>>>>> Webpay9.com

wpDiscuz