10.000 porties Belgische frieten in ruil voor een afspraak met Mark Zuckerberg News
10.000 porties Belgische frieten in ruil voor een afspraak met Mark Zuckerberg
News

10.000 porties Belgische frieten in ruil voor een afspraak met Mark Zuckerberg

Dat er veel creativiteit in onze ondernemers zit, wisten we allang. Maar deze gasten van het bedrijf Slide N' Joy uit Charleroi willen wel heel ver gaan om eens een babbel te hebben met Mark Zuckerberg. Zo zijn ze bereid om voor alle 10.000 werknemers van Facebook een portie Belgische frieten te komen bakken. Of deze met mayonaise of samoeraisaus zijn weten we niet. Maar op hun website sommen ze alvast zes redenen op waarom Zuckerberg moet toestemmen ; Belgische frieten zijn de beste in de wereld, ze hebben reeds een half miljoen dollar bij elkaar kunnen rapen, ze willen buren worden van Zuckerberg, ze spreken perfect Engels , ze kennen de moeder van Chuck Norris en tenslotte puntje zes, hun laptop met drie schermen kan weleens een gat in de markt zijn.

Bent u Mark Zuckerberg of kent u hem, kan u altijd een berichtje achterlaten op deze website. In Vlaanderen mag het dan wel Couckenbak zijn, maar binnenkort in Wallonië misschien frietenbak? (GBL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties