15-jarig Duits meisje via Facebook in prostitutie belandt

Een Duits meisje uit Schleswig-Holstein is via Facebook in de prostitutie terecht gekomen. De 15-jarige Mona leerde in het voorjaar een 25-jarige Pakistaan kennen, en het leek liefde op het eerste gezicht. De Pakistaan werd eerder al veroordeeld omdat hij jonge meisjes de ware liefde voorspiegelde, maar hen uiteindelijk in de prostitutie doet belanden. Nadat […]

Een Duits meisje uit Schleswig-Holstein is via Facebook in de prostitutie terecht gekomen. De 15-jarige Mona leerde in het voorjaar een 25-jarige Pakistaan kennen, en het leek liefde op het eerste gezicht. De Pakistaan werd eerder al veroordeeld omdat hij jonge meisjes de ware liefde voorspiegelde, maar hen uiteindelijk in de prostitutie doet belanden.

Nadat haar moeder onraad rook, meldde ze het bij de lokale politie. Die zette een undercoveroperatie op en kon het meisje bevrijden uit het prostitutienetwerk. Mona werd opgenomen in het ziekenhuis en kreeg psychologische hulp.

Sinds negen dagen is het meisje weer spoorloos verdwenen. Tina Kulow, woordvoerster van Facebook Duitsland, zegt dat het een verschrikkelijke zaak is en benadrukt “geen contacten te leggen met vreemden en geen afspraken te maken met mensen die je niet ten volle kent en kan vertrouwen”.

Beeld: Photonews

Reacties

wpDiscuz