“Mijn 15-jarige dochter is ontvoerd in Antwerpen”

De vader van de 15-jarige Xena van Bogaert uit Temse heeft sinds dinsdagnacht geen oog meer dichtgedaan. Het meisje werd laatst gezien op de Groenplaats in Antwerpen en is sindsdien spoorloos. Tot donderdagavond wist Staf van Bogaert (39) niet wat er met zijn dochter is gebeurd. “Ik ben pas zojuist te weten gekomen dat ze […]

De vader van de 15-jarige Xena van Bogaert uit Temse heeft sinds dinsdagnacht geen oog meer dichtgedaan. Het meisje werd laatst gezien op de Groenplaats in Antwerpen en is sindsdien spoorloos.

Tot donderdagavond wist Staf van Bogaert (39) niet wat er met zijn dochter is gebeurd. “Ik ben pas zojuist te weten gekomen dat ze er vandoor is met haar vriend Nathan“, zegt de man bezorgd tegen Clint. “Ik heb in elk geval geen idee waar ze is. Ze heeft niets laten weten en heeft haar gsm uitgezet.

De man heeft de politie van Temse al verwittigd en die nemen de oproep naar verluidt serieus. “Haar vriend is 22 jaar”, haalt de vader als belangrijkste reden aan. “Hij is meerderjarig, dus dit is een ontvoering wat mij betreft.”

Haar vriend is inmiddels al verhoord, maar volgens de vader leverde dat weinig op. “Hij heeft gezegd dat hij er niets mee te maken heeft, maar ik geloof dat niet.” Hij meent ook dat de jongen geen goede bedoelingen heeft. “Ik vind die jongen geflipt”, zegt hij daarover.

Om zijn dochter op te sporen heeft de man ook de sociale media ingeschakeld. Zo is een oproep op Facebook al meer dan 5.000 keer gedeeld. Het meisje is op dit moment nog steeds onvindbaar en daarom roept de vader ook op om deze oproep te delen.

Xena is 1m75 lang, heeft blond haar tot op de schouder, blauwgrijze ogen en een normale lichaamsbouw. Wie haar heeft gezien of meer informatie weet over het lot van de 15-jarige, mag contact opnemen met de lokale politie van Temse op 03 711 02 02. (AN)

Reacties

wpDiscuz