Deze 18-jarige Valentina verdient dankzij haar sugardaddies maar liefst 23.000 euro per maand

Duizelingwekkend

Maak kennis met de Britse Valentina. Deze 18-jarige jongedame heeft maar liefst 7 sugar-daddies. De meeste mannen moet ze enkele avonden per maand wat gezelschap houden of vergezellen naar feestjes en vaak ook niet meer dan dat (althans dat is wat ze beweert). Met haar bijverdienste rijft ze blijkbaar zo’n 23.000 euro per maand binnen. Niet slecht en zo hoopt Valentina binnen enkele jaren volledig financieel onafhankelijk te kunnen zijn.

Een reporter vroeg zich af of het inderdaad vaak zonder seks is deze afspraakjes. Ze besloot om zelf eens op een datingsite voor sugardaddies te gaan en ze schrok toch wel van de reacties.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
fuck off

” the majority of people on sugardaddy websites are there for seks” ja wat had ze anders gedacht?… domme gans

Joshua

Quasi even veel als Charles Michel, met dat verschil dat deze dame niet leeft op kap van de belastingbetaler.

Begin nu met het verdienen van 17k of meer, gewoon door heel eenvoudig en eenvoudig werk vanuit huis te doen. Vorige maand heb ik 18642 ontvangen van deze online taak door het gewoon 2 uur per dag te geven met mijn laptop. Iedereen kan nu thuiskomen en echt geld online verdienen door hier de details te volgen ……….

Ook habe ich angefangen ———>>>>>>> Webpay9.com

Teamster

Het is tegenwoordig precies in om een hoer te zijn. Alleen gebruiken die hoeren heel wat eufemismen om het goed te praten. Voor het geld zijn velen bereid hun waardigheid te verliezen. En niet om brood op tafel te brengen, eerder om in luxe te kunnen leven. Het zal je dochter of zus maar zijn.

wpDiscuz