25-jarige man moet voor de rest van zijn leven kin kloppen want zijn verloofde wil nooit nog seks met hem

Dat is al vroeg

Een bizar (en volgens sommige ook een mooi) verhaal komt vandaag uit Engeland. De 24-jarige Amy Ford praat in een reportage over het liefdesleven met haar verloofde James (25). Ze hebben twee kinderen en ze is zelf dolgelukkig zegt ze. Eén ding is echter wat minder, vooral voor James dan toch, Amy weigert namelijk om ooit nog seks met hem te hebben. Tijdens de huwelijksnacht zullen er dus enkel maar gezelschapsspellen gespeeld worden en iedereen mag ook langskomen.

Nooit meer van bil gaan
Amy en James zijn ondertussen al tien jaar samen, maar zij heeft last van dyspareunie (een ziekte waardoor ze regelmatig pijn heeft tijdens de seks), dit gecombineerd met het leven als moeder en werkende mens zorgt ervoor dat ze de beslissing heeft genomen om nooit meer in haar hele leven van bil te gaan. Vroeger had het verliefde koppel nochtans ontzettend vaak seks (soms zelfs zes keer per dag in de glorietijden), maar Amy heeft er nu gewoon geen zin meer in.

Ze gaat zelfs een stapje verder door te zeggen dat seks met James haar echt de rillingen geeft. Iets wat elke man toch graag hoort? James mag Amy overigens ook geen kus geven of haar knuffelen omdat ze bang is dat hij dan seks gaat willen. Ook samen in dezelfde zetel tv-kijken kan voor Amy absoluut niet, James zou maar eens stoute gedachten durven krijgen.

Amy beseft wel dat het niet echt eerlijk is om een man van 25 jaar te verbieden om ooit nog seks te hebben, dus daarom mag hij aan andere vrouwen alle hoeken van de slaapkamer laten zien: “Het frustreert me dat ik walg van het idee om seks te hebben met James. Ik voel me altijd schuldig als hij probeert om romantisch te zijn en hints geeft dat hij zin heeft in seks. Dus daarom heb ik hem laten weten dat als hij met een andere vrouw naar bed wil, dat oké is.”

James zegt echter dat hij geen gebruik zal maken van de toestemming die hij krijgt om zijn vrouw te bedriegen. Hij ziet haar namelijk dolgraag en zal nooit vreemdgaan, zegt hij zelf. Tot voor kort had hij echter nog eens af en toe seks met Amy, we zijn benieuwd of de man dus ook nog zo hondstrouw zal zijn na enkele jaren op zijn kin te kloppen.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Emma

Hallo heren, ik ben geïnteresseerd in geheime ontmoetingen met een man. Ik ben 24 jaar oud, onlangs na scheiding, en ik wil niet altijd een man. Ik nodig u uit om contact met mij op te nemen via deze portal: http://www.lady4.fun

Een slachtoffer

Typisch vrouwen. Eens ze een man aan de haak hebben geslagen doen ze de benen toe.

Well ZebiAs

Ik heb $ 21746 ontvangen in mijn laatste 4 weken door gewoon thuis vanuit mijn parttime online te werken. Ik ben 2 maanden geleden bij deze functie gekomen en in mijn eerste maand heb ik gemakkelijk $ 20159 ontvangen zonder online werkervaring te hebben. Iedereen kan deze baan vandaag krijgen en echt geld gaan verdienen door de instructies op deze website te volgen.

http://Webpay9.com/

Kurt

euhm…als je toestemming hebt is dat toch niet vreemdgaan en bedriegen?

Axel

Verdomme! Deze hoer op een Dating site: http://wetmeets.com/sexyshot/ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

wpDiscuz