Aangifte tegen frauduleus Nederlands reisbureau Fantasie Reizen

De Fraudehelpdesk uit het Nederlandse Apeldoorn heeft aangifte van oplichting gedaan tegen het verdwenen Utrechtse reisbureau Fantasie Reizen. Bij de helpdesk hebben zich sinds begin juni zo’n 80 gedupeerden gemeld, die dachten een luxereis te hebben geboekt bij het bureau. Zij hebben gezamenlijk voor ruim 80.000 euro schade geleden, aldus een woordvoerder van de Fraudehelpdesk. […]

De Fraudehelpdesk uit het Nederlandse Apeldoorn heeft aangifte van oplichting gedaan tegen het verdwenen Utrechtse reisbureau Fantasie Reizen. Bij de helpdesk hebben zich sinds begin juni zo’n 80 gedupeerden gemeld, die dachten een luxereis te hebben geboekt bij het bureau. Zij hebben gezamenlijk voor ruim 80.000 euro schade geleden, aldus een woordvoerder van de Fraudehelpdesk.

Fantasie Reizen schreef zich op 19 december vorig jaar in bij de Kamer van Koophandel Midden-Nederland. Het reisbureau was tussen 14 maart en 3 juni van dit jaar aangesloten bij het Garantiefonds GGTO, maar is nu spoorloos verdwenen. Onder de slachtoffers zijn zowel Belgen als Nederlanders.

Belga Archieffoto

Reacties

wpDiscuz