Agressieve M3-zot beging vorige week nog een moordpoging

De filmpjes van de gestoorde kerel die met de BMW M3 van zijn lief de Vlaamse wegen onveilig maakt blijven komen, maar wat een man uit Zandhoven met hem vorige week meemaakte tart iedere verbeelding. Het filmpje dat gisteren op uitgebreide belangstelling mocht rekenen, deed een vijftiger beslissen zijn nare ervaring met Curd Vermeulen eveneens […]

De filmpjes van de gestoorde kerel die met de BMW M3 van zijn lief de Vlaamse wegen onveilig maakt blijven komen, maar wat een man uit Zandhoven met hem vorige week meemaakte tart iedere verbeelding.


Het filmpje dat gisteren op uitgebreide belangstelling mocht rekenen, deed een vijftiger beslissen zijn nare ervaring met Curd Vermeulen eveneens uit de doeken te doen.

“We reden vorige week in de avondspits op het linkerrijvak, toen die BMW kwam bumperkleven”, aldus de man in GvA. “Plots schoot hij rechts voorbij, om zich vervolgens als een gek weer voor onze neus te werpen”: zo’n beetje wat hij in dit filmpje met de camionette deed dus.

De Zandhovenaar riskeerde het echter met zijn lichten te flikkeren en dat maakte het duiveltje in Curd helemaal los: hij ging vol in de remmen en een aanrijding werd als bij wonder vermeden. “Ik reed nog maar 20 km/u. Het verkeer raasde intussen voorbij en moest toeren uithalen om niet op mij te botsen.”

Die kleine wraakactie was voor Curd niet genoeg: het koppel in de Audi moest eraan. “Hij probeerde ons meerdere keren onder een vrachtwagen of tegen de vangrail te duwen. We konden wel vijf keer dood zijn, die man is gewoonweg gestoord. Toen we de snelweg wilden verlaten, dwong hij ons tot stilstand op de afrit. Hij probeerde er ons van de pechstrook te rijden en duwde ons weer op de snelweg, waardoor we bijna onder een aanstormende vrachtwagen terecht kwamen. Dit was geen verkeersagressie, dit waren regelrechte moordaanslagen.” Curdje Vermeulen stopte uiteindelijk met zijn moordpogingen toen een Nederlandse trucker zich kwam moeien en de gitzwarte BMW M3 in de vangrail probeerde te duwen.

De Zandhovenaar ging in shock klacht indienen bij de politie en toen bleek het strafste van al: de gepersonaliseerde nummerplaat aan de Bimmer is sinds februari geschrapt en Curd, die staat geseind. Wanneer de flikken de potentiële moordenaar in de smiezen krijgen op de weg, zullen ze hem dus stoppen. Als de gestoorde wegpiraat hen niet te snel af zal zijn, tenminste. (SL)

Reacties

wpDiscuz