‘Allah heeft het coronavirus gestuurd om alle ongelovigen te doden’

Dat weten we dan ook weer

Bijna geen enkel land blijft gespaard van het coronavirus. Een gigantische epidemie die geen onderscheid maakt tussen nationaliteit, kleur, geslacht of geloof. Althans dat is toch wat wij dachten. De man uit onderstaande video denkt daar heel anders over.

Het coronavirus is een soldaat die gestuurd is door Allah

De niet bepaalde sympathieke vent in onderstaand filmpje vertelt namelijk vol trots in een moskee in Gaza hoe Allah het coronavirus heeft gestuurd om korte metten te maken met alle ongelovigen. Vervolgens somt hij ook even in zijn beste humeur op wat COVID-19 al gepresteerd heeft in de afgelopen dagen.

“Allah heeft een soldaat gestuurd. Wat zou er gebeurd zijn als hij 50 soldaten had gestuurd zoals het coronavirus? Deze soldaat heeft alle staten in de Verenigde Staten al aangevallen. Dankzij Allah zouden er binnenkort al 25 miljoen mensen besmet zijn in slechts één staat.”

“Kijk naar hoe leeg de straten zijn in Israël en kijk dan naar hoe vol deze moskee is. Wie is het dan dat ons veiligheid geeft en hen angst inboezemt? Dat is Allah! Allah hou het virus alsjeblieft van ons weg en laat het los op de slechte mensen.”

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Slaets

En deze debiele komen naar het Westen voor verzorging en medicatie

Right4Belgium

Misschien zijn er daar minder coronagevallen omdat het door gevaarlijke debielen als deze verzwegen word. Eens zien wat die gaat zeggen als er binnenkort geen volk meer is in zijn moskee omdat ze RIP zijn.

Carl Peeters

Geef die debiel nog maar een pilletje, daaraan zie je dat die gasten altijd randdebielen zullen blijven.

Ali

Allah is groot jullie zullen zien

wpDiscuz