Als je met deze 26-jarige Thaise (maagd) trouwt dan… krijg je 280.000 euro en een landgoed!

Mooi meegenomen

Een Thaise multi-miljonair biedt 280.000 euro en zijn totale landgoed om met zijn 26-jarige dochter te trouwen. Het enige wat jij nog moet doen is hard werken en ervoor zorgen dat ze gelukkig wordt…

De 58-jarige Arnon Rodthong bezit een bloeiende ‘doerian’ fruitboerderij gelegen in het zuiden van Thailand in de provincie Chumphon. Samen met zijn 26-jarige dochter Karnsita runnen ze het familiebedrijf. Omdat dochterlief niet echt ‘ondernemend’ van aard is, heeft hij besloten om haar toekomst zelf in handen te nemen.

(lees verder onder de foto)

Hij looft een bedrag van 280.000 euro uit voor degene die met haar trouwt. Je wordt meteen ook eigenaar van zijn complete fruitboerderij, de grootste in het gebied en geschat op enkele miljoenen ponden.

Er zijn wel een aantal eisen verbonden aan het voorstel van de miljonair. Hij is vooral op zoek naar een hardwerkende man die in staat is om de fruitboerderij te runnen en ondertussen zijn dochter gelukkig te maken. Hij zou het ook aan zijn zonen kunnen weggeven, maar hij heeft ervoor gekozen het hele familiebedrijf aan Karnsita haar toekomstige man te geven.

Karnasita zelf spreek vloeiend Engels en Chinees en is – naar eigen zeggen en dat van haar vader – nog maagd. Ah ja, ze heeft ook al laten weten dat ze een deel van het geld dat haar aanstaande krijgt van papa wil gebruiken voor plastische chirurgie. Geen idee hoeveel zoiets kost in Thailand…

 

Reacties

wpDiscuz