Amerikaan gaat gasten van Jackass achterna (video)

Het lijstje van oenen die zichzelf pijnigen voor andermans amusement, blijft maar langer worden. Na de mannen van Jackass en Dirty Sanchez, wagen enkelingen zich nu ook aan grappige, maar enorm pijnlijke stunts. Een van hen is Zac Gordon.Zac Gordon, alias ‘The Horse’, komt niet verwonderlijk uit Amerika. Het land loopt vol van de wacko’s […]

Het lijstje van oenen die zichzelf pijnigen voor andermans amusement, blijft maar langer worden. Na de mannen van Jackass en Dirty Sanchez, wagen enkelingen zich nu ook aan grappige, maar enorm pijnlijke stunts. Een van hen is Zac Gordon.
Zac Gordon, alias ‘The Horse’, komt niet verwonderlijk uit Amerika. Het land loopt vol van de wacko’s die in de schijnwerpers willen staan door zichzelf iets aan te doen. Ook Gordon kan er wat van: in zijn thuisbasis Harrisburg filmt hij de ene waaghalzerij na de andere. De stunt waardoor hij naam en faam verwierf in zijn thuisland en daarbuiten, is die waarbij hij met een voorhamer in de edele delen wordt geslagen. Voor een doorbraak in dat milieu moet je dus blijkbaar letterlijk iets breken! (JL)

‘The Horse’ breekt door, letterlijk dan:

Gordon springt uit een rijdende auto:

Compilatie van stunts:

Reacties

wpDiscuz