Amerikaan hield jong familielid vijftien jaar als seksslavin gevangen

Een 52-jarige man uit Californië, die een jong familielid vijftien jaar misbruikte en haar in zijn huis als seksslavin gevangen hield, is in de rechtbank overgegaan tot bekentenissen. Hij riskeert nu 22 jaar cel. Eind jaren negentig nam de man het toen 13-jarige meisje in huis in Richmond. Onder bedreiging van geweld intimideerde en misbruikte […]

Een 52-jarige man uit Californië, die een jong familielid vijftien jaar misbruikte en haar in zijn huis als seksslavin gevangen hield, is in de rechtbank overgegaan tot bekentenissen. Hij riskeert nu 22 jaar cel.

Eind jaren negentig nam de man het toen 13-jarige meisje in huis in Richmond. Onder bedreiging van geweld intimideerde en misbruikte hij haar jarenlang. Zelfs de echtgenote en de kinderen van de man leefden in angst voor de dader, zo luidt het.

Af en toe sloot hij de vrouw op in het tuinhuis. “Ze werd van haar kindertijd beroofd, maar ze had de moed te ontkomen”, zei openbaar aanklager Ryan Wagner aan de San Francisco Chronicle. In 2012 slaagde de vrouw er in te ontsnappen en de politie te alarmeren. Midden februari volgt de uitspraak.

Belga Themafoto

Reacties

wpDiscuz