Angstige oma wordt loeihard tegen de grond gesmeten door man die weigert afstand te houden

Lichtjes overdreven

Met de corona-dreiging is het niet al te verrassend dat vooral gepensioneerden redelijk angstig zijn om het virus op te lopen. Zij zijn immers ook de doelgroep die het meeste risico lopen om te sterven aan dit verschrikkelijk virus.

Loodzware zak potgrond op haar gezicht

De gepensioneerde dame uit onderstaande video zat blijkbaar ook met een flinke schrik en vroeg vriendelijk, maar kordaat aan een meneer of deze niet constant achter haar wou lopen. Nadat de man drie keer haar vraag negeerde, had de oma er genoeg van en deelde ze een lichte stamp uit.

Had ze absoluut niet moeten doen natuurlijk, maar de reactie van de man die weigerde om afstand te houden is niet bepaald proportioneel. Hij vond het een namelijk schitterend idee om een loodzware zak potgrond tegen haar aan te gooien.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
PhD

Alle adjectieven weggelaten had ons de mogelijkheid gegeven een eigen mening te vormen

Wat een boer

Man zou opgepakt moeten worden, simpel. Adjectieven veranderen daar niets aan.

C.H

nee in dit geval geef ik de man gelijk.
de stamp was vanuit de oma haar kant uit volle macht en je ziet dat de man afstand houde van de oma … het wilt niet zeggen omdat ze oud zijn? dat zelf mogen handelen alsof ze beter en meer zijn. ze zijn oud … hou er dan rekening mee dat anderen iets meer macht in zich hebben en dat je niet gaat uitdagen.

wpDiscuz