“Anke Van dermeersch, je mag naar de hel”

In een recent geposte video van Shariah4Belgium geven enkele ‘geboerkineesde’ moslima’s hun ongezouten mening weer over Anke Van dermeersch naar aanleiding van haar boek ‘Hoer noch slavin – vrouwen en islam’. En daarbij winden ze er, in tegenstelling tot hun hoofd, geen doekjes om. “Anke Van dermeersch, je mag naar de hel”, dat is een […]

In een recent geposte video van Shariah4Belgium geven enkele ‘geboerkineesde’ moslima’s hun ongezouten mening weer over Anke Van dermeersch naar aanleiding van haar boek ‘Hoer noch slavin – vrouwen en islam’. En daarbij winden ze er, in tegenstelling tot hun hoofd, geen doekjes om.
“Anke Van dermeersch, je mag naar de hel”, dat is een opener die kan tellen. De vijf fulmineren vijf minuten lang tegen alles en iedereen: ook de regering mag naar de hel, Miss België is niet meer dan een goedkope prostituée die zichzelf gratis uitkleedt voor de wereld en onze grote voorbeelden zijn allemaal depressieve mensen die verschillende zelfmoordpogingen gedaan hebben… Nee, erg opbeurend is het beeld dat deze dames schetsen niet. Het leven achter het schermpje van zo’n boerka maakt mensen blijkbaar behoorlijk reactionair of zouden ze gewoon slecht geslapen hebben?

Anke Van dermeersch heeft ondertussen klacht ingediend wegens het aanzetten tot haat en wegens beledigingen. Volgens haar hebben de dames last van het stockholmsyndroom: “Ze praten hun onderdrukte status goed en perverteren de waarheid: onderdrukking noemen ze vrijheid en andersom, typisch de islam”, zo sprak de senator.

Overigens wel merkwaardig is het feit dat de dames Amy Winehouse, Whitney Houston en Jennifer Aniston noemen als ‘onze grote voorbeelden die al verschillende zelfmoordpogingen deden’. Winehouse en Houston zijn weliswaar beiden overleden in behoorlijk rare omstandigheden, maar het is niet bekend dat ze ooit een zelfmoordpoging deden. En Jennifer Aniston helemaal niet: zij nam ooit een zelfmoordscène op die voor verwarring bij de fans zorgde, maar een echte poging dook nog niet in het nieuws op. Indien de getentzeilde dames deze info hard kunnen maken, mogen ze die altijd bezorgen aan onze redactie! (KA)

Reacties

wpDiscuz