‘Badzout-junkie’ vermoordt geit

Wat de Amerikaan bezielde is niet duidelijk maar hij slikte tabletten badzout en gedroeg zich volgens buren de laatste tijd nogal vreemd. Kanawha County, in de VS, kreeg een oproep van de buurvrouw. Mark Thompson had haar geit gestolen en vermoord. Thompson had haar neef, Joshuna Pollis gebeld en gezegd dat het dier in het rond liep […]

Wat de Amerikaan bezielde is niet duidelijk maar hij slikte tabletten badzout en gedroeg zich volgens buren de laatste tijd nogal vreemd. 
Kanawha County, in de VS, kreeg een oproep van de buurvrouw.
 Mark Thompson had haar geit gestolen en vermoord. Thompson had haar neef, Joshuna Pollis gebeld en gezegd dat het dier in het rond liep en dat ie best zo snel mogelijk zou moeten worden opgehaald. Pollis vertrok meteen en wanneer hij in het huis toekwam trof hij Thompson is een zeer merkwaardige situatie aan.

Hij zat helemaal onder het bloed, droeg een beha en een vrouwenslipje en stond in de badkamer met zijn broek op zijn enkels. Agenten vonden de geit in de slaapkamer van de bijzondere jongeman. Het arme diertje lag er met een overgesneden keel en merkwaardig genoeg lagen er pornobladen bij het kadaver. De politie heeft het lijk voor onderzoek weggebracht. Toen de agenten hem om een verklaring vroegen, antwoordde hij dat hij aan het badzout zat. Thompson werd opgepakt en riskeert vervolging voor dierenmishandeling. 

Reacties

wpDiscuz