Beantwoord deze ene vraag en weet meteen of je seksleven top of flop is

En als het flop is, dan geven we nog wat tips

Tracey Cox, een Britse experte op het gebied van seks en relaties, heeft een vraag bedacht die bepaalt of je een gezond seksleven hebt of niet. Althans, dat beweert ze zelf toch…

De vraag is: “Kan je de top drie opnoemen van plaatsen waar je partner graag wordt aangeraakt?” Als je snel een antwoord kunt formuleren, dan is er niets aan de hand. Moet je te lang nadenken of kun je doodgewoon niet antwoorden, dan heb je een (seks)probleem! Volgens Cox kun je nooit de beste minnaar of minnares van je partner worden zonder zijn of haar erogene zones te kennen.

Maar er is hoop! Cox geeft immers vier tips om de situatie te verbeteren.

1. De magneetmethode

Aan de hand van een magneet die op de koelkast hangt, kan elke partner aangeven hoeveel zin in seks hij of zij heeft. Bovenaan betekent heel veel zin, onderaan betekent: “Vanavond niet schat.” Deze methode is volgens Cox vooral goed voor minder communicatieve partners.

2. De ‘ik neem de leiding’-methode

Eén partner neemt de leiding, de andere ondergaat. Goed voor koppels die altijd ruzie hebben over wie het initiatief moet nemen.

3. De ‘vijf minuten’-methode

Ruzie over seks? Zet een timer op vijf minuten en in die tijd mag je partner niks zeggen. Na vijf minuten draai je de rollen om. Op die manier luister je zeker naar de ander zijn verhaal.

4. De lustige grabbelton

Elke partner schrijft tien dingen op die hij of zij graag zou uitproberen in de slaapkamer. Is er een match? Ok, dan moet dat ter plaatse en meteen uitgevoerd worden. Dit zorgt voor meer verrassing in je seksleven, aldus Cox.

(Bron: Daily Mail, nieuwsblad.be)

Reacties

wpDiscuz