Belgen in Saint-Tropez beroofd van peperdure juwelen

In het Zuid-Franse Saint-Tropez is een rijk Belgisch stel met geweld beroofd van sieraden ter waarde van zo’n 100.000 euro. Volgens het blad Var Matin gebeurde de beroving toen het paar vrijdagavond, samen met een Franse vriend, met een limousine aankwam bij zijn villa, op de route de la Belle-Isnarde. Toen de 65-jarige vrouw uitstapte, […]

In het Zuid-Franse Saint-Tropez is een rijk Belgisch stel met geweld beroofd van sieraden ter waarde van zo’n 100.000 euro.

Volgens het blad Var Matin gebeurde de beroving toen het paar vrijdagavond, samen met een Franse vriend, met een limousine aankwam bij zijn villa, op de route de la Belle-Isnarde.

Toen de 65-jarige vrouw uitstapte, kwam in het duister een moto met gedoofde lichten aanrijden. Een gemaskerde man gooide zich op de vrouw en spoot met traangas.

Hij duwde haar ruw tegen de grond en ontdeed haar van haar ringen en halssnoeren, voor een waarde van naar schatting 100.000 euro. De Belg en de Fransman in de auto, beiden 66 jaar, kregen een irriterend gas over zich.

De dief sprong vervolgens op de moto en kon ontkomen.

Reacties

wpDiscuz