Bewakingsbeelden tonen bloedstollende overval in Nederlands bedrijf (video)

Stel je voor… Op een gewone vrijdagochtend ergens eind oktober moet je om 06u00 op je werk staan. Buiten het feit dat dat een belachelijk vroeg uur is, valt daar voor de rest weinig over te zeggen. Amper wakker kom je aan op de werkvloer. Tot plots een man met een pistool, voorzien van een […]

Stel je voor… Op een gewone vrijdagochtend ergens eind oktober moet je om 06u00 op je werk staan. Buiten het feit dat dat een belachelijk vroeg uur is, valt daar voor de rest weinig over te zeggen.

Amper wakker kom je aan op de werkvloer. Tot plots een man met een pistool, voorzien van een gigantische geluidsdemper, zijn wapen recht tussen je ogen mikt. Dat je je dagelijkse bakje troost vandaag niet zal nodig hebben om wakker te worden, is duidelijk.

Het overkwam vier werknemers van een recycling-bedrijf aan de Kanaaldijk-Noord in Eindhoven. Op vrijdag 31 oktober beleefde ze ongetwijfeld de verschrikkelijkste ochtend van hun leven.

Een man ‘met bivakmuts en een opmerkelijk loopje’ wist zich op slinkse wijze toegang te verschaffen tot het bedrijf. Daar schoof hij een eerste, tweede, derde en zelfs vierde werknemer een pistool in het gezicht. De buit was teleurstellend en de dader zette het wijselijk op een lopen. Maar de bewakingsbeelden zouden perfect uit een actiefilm kunnen komen… (RVH)

Reacties

wpDiscuz