Bloedhete juf deed heel stoute dingen met ontzettend veel studenten van haar (foto’s)

Ook deze juf kon niet van haar leerlingen afblijven

Als we alles bij elkaar optellen dan zijn er elk jaar wel 50 vrouwelijke leerkrachten die seksuele betrekking gehad hebben met één van hun leerlingen. De juf uit dit verhaal was echter niet tevreden met maar één minderjarige student.

Maak kennis met de 25-jarige wiskunde-leerkracht Erin McAuliffe. Deze bloedhete juf was blijkbaar behoorlijk hitsig en werd enige tijd geleden opgepakt nadat ze seks had met maar liefst vier van haar studenten die tussen de 16 en 17 jaar waren.

Stoute juf

De leerkracht in kwestie zou zelf avances hebben gemaakt naar enkele mannelijke leerlingen van haar en hen vervolgens hebben uitgenodigd bij haar thuis. Dit sleepte aan gedurende enkele maanden en in die tijd zou ze met al de 4 jongens meerdere keren van bil zijn gegaan.

De school werd uiteindelijk getipt over de seksuele avontuurtjes van juffrouw Erin en ze werd met onmiddellijke ingang ontslagen. Pas enkele dagen later werd ook de politie op de hoogte gebracht. Haar vonnis is ondertussen al enige tijd geleden gevallen en deze was absoluut niet min. Zo kreeg ze maar liefst een celstraf van twee jaar.

In de Verenigde Staten wordt dus absoluut niet gelachen indien je seks hebt met minderjarige pubers. Het feit dat het deze keer rijpe tienerjongens waren met heel wat testosteron maakt absoluut niet uit.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
alex

de verrader zal wel één geweest zijn die wel wou maar niet mocht .

wpDiscuz