Body positivity influencer Karina toont met poedelnaakte foto's haar enorme lichaamstransformatie News
Body positivity influencer Karina toont met poedelnaakte foto's haar enorme lichaamstransformatie
News

Body positivity influencer Karina toont met poedelnaakte foto's haar enorme lichaamstransformatie

De Australische Karina Irby – die ook een eigen bikinilijn heeft – noemt zichzelf een ‘body positivity influencer’. Karina, die op Instagram 1,2 miljoen volgers heeft, zet op de social media haar lichaam constant in de kijker, terwijl ze zeker niet de slankste dame op deze planeet is. Maar nu is ze net daardoor een beetje in het oog van de storm gekomen…

Karina postte een dubbele foto op Instagram om haar ‘transformatie’ te tonen aan haar volgers. Ze is telkens poedelnaakt te zien, maar het verschil is enorm. Karina heeft duidelijk flink wat kilo’s kwijtgespeeld. En dat vinden een aantal van haar fans ‘not done’.

Clint TV kijktip: Clint Goes Vegas aflevering 2

Volgens hen mag Karina als body positivity influencer mensen niet aanzetten tot vermageren. Ze zeggen dat het haar job is om net aan te tonen dat niet iedereen er hetzelfde kan uitzien en iedereen zich vooral goed moet voelen in zijn of haar lichaam. Karina’s antwoord was ook duidelijk: “Als je lichaam en geest zeggen dat je iets moet veranderen, dan moet je dat gewoon doen.”

Wij laten je alvast hieronder aan de hand van wat plaatjes wat nader kennismaken met Karina…

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om ons te volgen op onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen en als eerste alles te zien van Clint.be en Clint TV. Dat doe je hier.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties