BOYSTOY van de week: NICEBALLS

Omdat mannen niets lievers doen dan aan hun ballen zitten!

Geef het maar toe, stiekem, ‘s avonds in de zetel zit je wel eens … Maakt niet uit, je bent een man, dat kan! Werk je toevalligerwijs op kantoor en beschik je over een eigen bureau? Dan zijn de niceballs misschien wel wat voor jou!

Stress? Knijp in je ballen!

Stress, iedereen heeft er wel eens mee te maken, zeker wanneer je chef weer eens op je kap zit omdat je deadline niet haalt of een order volledig hebt verprutst. Vanaf nu knijp je gewoon in je ballen, in plaats van dat je je chef op zijn muil mept of voor rotte vis uitscheldt. Veel beter voor je carrière en inkomen!

Imaginarte – Niceballs – ENG from Imaginarte on Vimeo.

Een spaanse fabrikant brengt deze nep balzak op de markt en ze kunnen binnenkort online besteld worden. Kijk wel uit bij het uitpakken, want er zouden wel een collega’s ogen kunnen trekken, als je je balzak onderaan je bureau aan het kleven bent. Laat dat je vooral niet stoppen

Kijk wel uit met die gelukzalige grijns op je gezicht, je collega’s zijn misschien nog niet op de hoogte van deze fijne remedie tegen stress en zouden verkeerde conclusies kunnen trekken, als ze je bezig zien met je handjes onder je bureau. Deel dit bericht dus preventief met je collega’s, het kan heel wat miserie voorkomen! (KS)

Reacties

wpDiscuz