Brandweerman hield slavinnen in sekskelder gevangen (video)

De Chinese politie heeft een 34-jarige man opgepakt die twee jaar lang zes vrouwen in een kelder heeft opgesloten en misbruikt. Twee van de vrouwen hebben de beproeving niet overleefd. Li Hao, een voormalige brandweerman, ontvoerde de vrouwen uit verschillende louche bars en sloot hen op in twee ondergrondse kamers. Daar verkrachtte hij de vrouwen […]

De Chinese politie heeft een 34-jarige man opgepakt die twee jaar lang zes vrouwen in een kelder heeft opgesloten en misbruikt. Twee van de vrouwen hebben de beproeving niet overleefd.

Li Hao, een voormalige brandweerman, ontvoerde de vrouwen uit verschillende louche bars en sloot hen op in twee ondergrondse kamers. Daar verkrachtte hij de vrouwen regelmatig. De man verklaarde dat hij de vrouwen maar om de twee dagen eten gaf “om hen zwak te houden”.

De jaloezie tussen de zes vrouwen, die streden voor aandacht van de man om hun overlevingskansen te vergroten, leidde geregeld tot onderlinge spanningen en vechtpartijen. Eén van de vrouwen werd daarbij, met hulp van Li, zelfs gedood. Een tweede vrouw werd vermoord omdat ze volgens de Chinees “te opstandig” was.

De feiten kwamen aan het licht toen een van de vrouwen erin slaagde te ontsnappen.

Bekijk hier onder het filmpje:

Beeld: Photonews

Reacties

wpDiscuz