Bus die bocht niet kan nemen? Dat lossen ze bij De Lijn zo op…

Efficiënt, dat wel

De beelden zijn gemaakt aan het station van Diest. Een accordeonbus kan zijn bocht niet nemen. Een collega-chauffeur schiet te hulp en trekt het verkeersbord dat op de stoep staat naar beneden zodat de bus zijn weg kan vervolgen. Bij De Lijn weten ze niet hoe de chauffeur in die netelige situatie verzeild is geraakt. “Er kunnen zich altijd situaties voordoen waarbij een obstakel of een andere weggebruiker plots voor hinder zorgt. Ook inschattingsfouten zijn nooit voor honderd procent uit te sluiten”, staat te lezen op nieuwsblad.be

“Het spreekt voor zich dat wij vandalisme niet tolereren. Niet bij onze reizigers en zeker niet bij onze chauffeurs. Maar in dit geval zou ik niet zomaar van vandalisme spreken. Er zijn wel degelijk verzachtende omstandigheden”, aldus De Lijn. Men is ervan overtuigd dat dit allemaal gebeurde met de beste bedoelingen.

 

 

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Lisa

Wil je een meisje voor één nacht vinden? Welkom bij … http://www.lady4.fun

I am convinced that it is important to stay positive and optimistic in any life situation. I believe in the good in people and trust those I love or care about. I would say that I am friendly, open and communicative. If you are looking for a loving and devoted wife, then you are on the right way reading my profile.

CLIKC HERE – http://WWW.MAMBO.FUN

Alkfasob

Ik heb $ 21746 ontvangen in mijn laatste 4 weken door gewoon thuis vanuit mijn parttime online te werken. Ik ben 2 maanden geleden bij deze functie gekomen en in mijn eerste maand heb ik gemakkelijk $ 20159 ontvangen zonder online werkervaring te hebben. Iedereen kan deze baan vandaag krijgen en beginnen met online echt geld verdienen door de instructies op deze website te volgen.

http://Webpay9.com/

Angelo Cabooter

Vandalisme kan ik niet echt noemen, collega buschauffeur zorgde enkel ervoor dat de bus doorkon, en dat bord werd mooi terug recht gezet. Vandalisme is pas, als je iets kapot of vuil maakt zonder reden.

wpDiscuz