Clint Vecht voor Jou! Clint.be vs Bulgaarse crimescene (video)

Out to Play. Laws to Break … het is niet voor niets dé Clint-slogan. Een slogan die we maar wat graag in praktijk omzetten. De aflevering van Vlaanderen Vandaag gezien op VT4? Jep, die waarin een deel van onze redactie naar Bulgarije trekt. Waarom we dat gedaan hebben? Omdat we niet tegen onrecht kunnen. Zoals […]

Out to Play. Laws to Break … het is niet voor niets dé Clint-slogan. Een slogan die we maar wat graag in praktijk omzetten. De aflevering van Vlaanderen Vandaag gezien op VT4?
Jep, die waarin een deel van onze redactie naar Bulgarije trekt. Waarom we dat gedaan hebben? Omdat we niet tegen onrecht kunnen. Zoals je elders kan lezen willen we vanaf 23 april vechten voor alles en iedereen die denkt een eenzame strijd te voeren, tegen wat of wie dan ook. Onze missie in Bulgarije is een voorbode van datgene wat we kunnen, willen en zullen doen: Clint Vecht voor jou!

Waarom Bulgarije? Hey … daar hebben wij ook niet voor gekozen. En onze copain Cain nog veel minder. Oke, het enige dat we hem kunnen verwijten, is dat je een laptop niet achteloos in een wagen laat rondslingeren. Althans niet duidelijk in het zicht op de achterbank van je vlak voor ‘den Delhaize’ geparkeerde wagen. Om een lang verhaal kort te maken: Laptop gestolen, Cain pissed. Net zoals zoveel andere burgers “pissed” zijn als je aan hun eigendom komt. Onze dief heeft echter één kapitale blunder gemaakt: wij laten niet meer met ons sollen. It’s payback time. Out to Play. Laws to Break.

Oke, wij hebben de politie niet ingelicht – nochtans: wij zien onze collega-sheriffs maar al te graag – maar die mannen hebben het nog altijd zo druk. Sinds 27 mei 2010 zijn ze nog steeds op zoek naar de onverlaten die ons met de dood bedreigden omwille van onze Mohammed-cartoons. We zouden niet willen dat de Blauwbloezen zich met een futiliteit als een gestolen laptop moeten bezig houden, daarom ook dat we er zelf op uit trekken. We hebben ons lang genoeg voorbereid: ’s mans naam, thuisadres, foto, telefoonnummer, email, skype-account en werkadres alsook alle andere privégegevens hebben we weten te traceren. Tijd voor actie dus: terwijl u dit leest – en zoals ook kon zien in Vlaanderen Vandaag – trekken we momenteel door Sofia (Bulgarije) op zoek naar de exacte locatie waar onze laptop zich bevindt, gewapend met pen, camera’s, bewijsmateriaal en enkele brede schouders (jawel!). 

Al kondigt deze missie zich aan als eentje die niet zonder slag of stoot gewonnen zal worden: recht zal zegevieren. Out to Play. Laws to Break.

De Clint-redactie

Reacties

wpDiscuz