Dit was de allerlaatste foto aan boord van de gecrashte Airbus (foto)

Tijdens het half uurtje dat het gecrashte vliegtuig van Germanwings in de lucht hing, heeft een passagier nog een foto van het uitzicht door het raam geüpload op zijn Instagram. Even later zou hij samen met 149 anderen het leven laten.Volgens Daily Sabah – een betrouwbare, Turkse krant – heeft een Iraanse journalist die aan […]

Tijdens het half uurtje dat het gecrashte vliegtuig van Germanwings in de lucht hing, heeft een passagier nog een foto van het uitzicht door het raam geüpload op zijn Instagram. Even later zou hij samen met 149 anderen het leven laten.
Volgens Daily Sabah – een betrouwbare, Turkse krant – heeft een Iraanse journalist die aan boord zat van het noodlottige vliegtuig van Germanwings nog een foto genomen en op Instagram geüpload alvorens het vliegtuig crashte. De man, die zichzelf ‘eslamimilad’ noemt op de sociaalnetwerksite, maakte een foto van het prachtige, bergachtige landschap dat gekleurd werd door een regenboog.

De Airbus A320 steeg dinsdagmorgen om 10u op in Barcelona met als bestemming Düsseldorf. Een half uur later zakte het toestel plots van 11 km hoogte naar 2 km hoogte, in slechts acht minuten. Vervolgens stortte het neer in de Alpen. Alle 150 inzittenden kwamen om bij het tragische ongeval. De oorzaak van de crash is nog niet geweten, maar ondertussen is al één van de twee zwarte dozen teruggevonden. Vermoedelijk komen we één dezer dagen meer te weten. (KDN)

Reacties

wpDiscuz