Dode na ongeval met vluchtmisdrijf op Antwerpse ring

Een man van 28 is overleden nadat hij werd aangereden op de Antwerpse ring. De bestuurder van de bestelwagen die de man aanreed, vluchtte te voet. Dat bevestigt het Antwerpse parket. Het ongeval gebeurde rond 06.50u richting Gent, ter hoogte van Borgerhout. De 28-jarige man uit Aartselaar verloor om onduidelijke reden de controle over het […]

Een man van 28 is overleden nadat hij werd aangereden op de Antwerpse ring. De bestuurder van de bestelwagen die de man aanreed, vluchtte te voet. Dat bevestigt het Antwerpse parket.

Het ongeval gebeurde rond 06.50u richting Gent, ter hoogte van Borgerhout. De 28-jarige man uit Aartselaar verloor om onduidelijke reden de controle over het stuur en botste eerste tegen de rechtervangrail en daarna tegen de linkervangrail. Hij was nauwelijks gewond en stapte uit.

“Op dat moment reed een bestelwagen zowel het voertuig als de man zelf aan”, zegt commissaris Luc Vosters van de federale wegpolitie. “Het slachtoffer overleed ter plaatse. De bestuurder van de bestelwagen vluchtte weg.” Die bestuurder wordt nu opgespoord door de politie.

DVD

Reacties

wpDiscuz