Wat heeft Donald Trump eigenlijk ooit goed gedaan? Deze gigantische fan heeft ook geen idee

Euh …

Dat de Verenigde Staten al enkele jaren geleid wordt door Donald Trump lijkt nog altijd een slechte grap. Desondanks er in onze contreien nogal veel gelachen wordt met de man heeft hij in zijn eigen land wel een gigantisch aantal aan fans.

Wat heeft hij nu echter echt goed gedaan tijdens zijn presidentschap? Deze vraag kreeg de mega-fan uit onderstaande video voorgeschoteld en hij heeft eigenlijk ook geen flauw idee.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Helena

Meisje 23 jaar oud is op zoek naar een man voor intieme dates –>> http://www.bit.ly/2NmgwKh

Emma

Wil je een meisje vinden voor een nacht? Welkom – http://lady4.fun
(18+)

Larisella

Kom naar de beste erotische club — http://sextis.fun

Homere

Begin thuis met Google te werken. Het is de meest financiële beloning die ik ooit heb gedaan. Op dinsdag kreeg ik een prachtige BMW na afgelopen maand $ 36259 te hebben verdiend. Ik begon eigenlijk vijf maanden / geleden en bracht vrijwel meteen $ 96 per uur binnen. bezoek deze site hier.

http://Kasse9.com

Den Deze

Eigenlijk bitter weinig. En dan laat ik zelfs in het midden of het goed of slecht was. Heeft naar Belgisch systeem louter ceremonieel doorvoering ondertekend van de hervorming van rechts- en belastingssysteem. En meer geld in het ruimteprogramma gepompt. Voor de rest veel geblaat zonder wol.

Danielle

ZAls je mooie meisjes wilt ontmoeten, kom hier -> https://klurl.nl/?u=0DAJEJMq

wpDiscuz