Drie broers schieten man neer in Borgerhout

Bij een schietpartij op de Turnhoutsebaan in Borgerhout is in de nacht van zondag op maandag een 35-jarige Antwerpenaar neergeschoten. Omstreeks 0.45 uur werd de politie gestuurd naar de Turnhoutsebaan. Een 35-jarige man uit het Antwerpse was er neergeschoten. Hij had schotwonden in de rechtervoet en rechterknie en werd afgevoerd naar het ziekenhuis. De man […]

Bij een schietpartij op de Turnhoutsebaan in Borgerhout is in de nacht van zondag op maandag een 35-jarige Antwerpenaar neergeschoten.

Omstreeks 0.45 uur werd de politie gestuurd naar de Turnhoutsebaan. Een 35-jarige man uit het Antwerpse was er neergeschoten. Hij had schotwonden in de rechtervoet en rechterknie en werd afgevoerd naar het ziekenhuis. De man is enkele weken werkonbekwaam.

Hij zou door meerdere mensen beschoten zijn, zowel met revolvers als met machinegeweren. Volgens het slachtoffer waren er drie mannen betrokken bij de schietpartij. Het zou gaan om drie broers van 38, 32 en 30 jaar.

De politie verrichtte huiszoekingen op drie verschillende adressen. Daarbij werden twee van de drie verdachten gearresteerd.

Het schietincident zorgde voor heel wat beroering op de Turnhoutsebaan. Een honderdtal mensen kwam op straat.

Archiefbeeld SVdE


Reacties

wpDiscuz