Een politiewagen stelen doe je zo (video)

23/05/2011 - 13:09

Een zwarte broeder ging enkele dagen geleden op de vuist met de flikken, waarna hij ook nog eens hun auto stal… om enkele kilometers verder op zijn zijkant te belanden.
Het incident vond vorige vrijdag plaats, toen de 38-jarige Arthur Lee Thompson een computer wilde stelen in de Wal-Mart van Summerville. Toen hij daarop betrapt werd, sloeg Arthur Lee de man van de security enkele tanden uit en sloeg op de vlucht. De politie werd verwittigd, die Thompson met zijn groene Jeep vrij snel op het spoor was.

Op de camera van het politievoertuig kan je zien hoe de man op de vuist gaat met de dienstdoende officier, nadien de politieauto steelt en wegscheurt. Thompson rijdt met snelheden van meer dan 160 km/uur door de rode lichten, tot hij op een bepaald moment een vrachtwagen niet meer kan ontwijken. De politiewagen komt op zijn zijkant terecht en Thompson wordt gearresteerd.

Hij werd naar het ziekenhuis overgebracht, waar men één en ander in zijn bloed vond dat er niet thuishoorde. Hij gaf toe dat hij crack gebruikt had, en volgens de politie vroeg hij zich af of hij nu ‘het nieuws gehaald had’.


Facebook comments