Exclusief: “Personeelslid van Albert woont in koninklijk appartement in Oostende”

Herinnert u zich nog de dag waarop koning Albert twee luxeappartementen kocht in Oostende? Wel, daar woont nu Vincent Pardoen, verantwoordelijke voor de financiën op het Paleis tijdens het Albert-tijdperk. Da’s straf!Dat het slecht ging met Alberts financiën, dat wisten we al. Maar dat ie nu zelfs zijn eigen werkvolk in zijn eigendommen propt om […]

Herinnert u zich nog de dag waarop koning Albert twee luxeappartementen kocht in Oostende? Wel, daar woont nu Vincent Pardoen, verantwoordelijke voor de financiën op het Paleis tijdens het Albert-tijdperk. Da’s straf!
Dat het slecht ging met Alberts financiën, dat wisten we al. Maar dat ie nu zelfs zijn eigen werkvolk in zijn eigendommen propt om rond te komen, da’s nieuw. Het gaat over één van de twee appartementen die Albert kocht in 2009 voor het bescheiden bedrag van 1,5 miljoen euro. Mooi stulpje hoor, met ruim terras aan de zonnekant met zicht op de jachthaven, gelegen in de Vrijhavenstraat in Oostende.

Nu, je moet er niet naartoe gaan om Albert in levenden lijve te ontmoeten, want de kans op slagen is nihil. Wie je er wél tegen het lijf kan lopen, is de heer Vincent Pardoen, ex-verantwoordelijke voor de financiën op het Paleis. Wat ie daar doet? Geen idee, maar Pardoen is daar wel officieel gedomicilieerd. Of ie huur betaalt aan Albert is onduidelijk, maar wat we wél zeker weten, is dat Pardoen de man was die vorige week de noodkreet lanceerde dat Albert te weinig centen heeft om brandstof voor zijn peperdure jacht te kopen. Op z’n minst opvallend, vindt u niet? Je zou haast compassie krijgen met onze ex-vorst. Dat het de Fluppe maar wat comfortabeler vergaat. (KDN)

Reacties

wpDiscuz