Ferrari ramt Fiat 600 van de weg omdat chauffeur niet liet inhalen

In Rome heeft een Ferrari-chauffeur met zijn wagen een Fiat 600 van de weg geramd omdat de chauffeur hem niet liet inhalen. Daarop stapte hij uit gaf hij de man nog een pak slaag.Getuigen verklaarden dat de Ferrari, met een topsnelheid van 320 km/u en een waarde van een kleine 200.000 euro, meerdere pogingen ondernomen […]

In Rome heeft een Ferrari-chauffeur met zijn wagen een Fiat 600 van de weg geramd omdat de chauffeur hem niet liet inhalen. Daarop stapte hij uit gaf hij de man nog een pak slaag.
Getuigen verklaarden dat de Ferrari, met een topsnelheid van 320 km/u en een waarde van een kleine 200.000 euro, meerdere pogingen ondernomen had om de Fiat in te halen op de autostrade maar deze liet dat niet toe. De Ferrari heeft daarop de Fiat, met een topsnelheid van 150 km/u en een waarde van 9.000 euro, verschillende malen van de weg proberen te rijden. Toen dat uiteindelijk lukte zijn de Ferrari-chauffeur (32) en zijn kompaan uitgestapt om de Fiat-chauffeur (32) een pak slaag te geven.

De politie kon de agressievelingen aanhouden. Zij worden binnenkort voorgeleid voor geweldpleging, het bewust toebrengen van schade aan derden en weerspannigheid bij de arrestatie.

Opvallend detail is dat de politie na de feiten in de Ferrari op een grote som geld stootte. Ze onderzoekt nu de herkomst van de ongeveer 27.500 euro. (PhPa)

Reacties

wpDiscuz