Fietser in Rijkevorsel wijkt niet voor tientonner: “Jij moet meter vrijhouden voor mij!”

Man man man…

Een filmpje van een fietser uit Rijkevorsel die weigert om een vrachtwagen door te laten op een smalle baan, werd al meer dan 500.000 keer bekeken.

De fietser rijdt op Berkelaar in Merksplas, wanneer plots een vijftientonner uit de andere richting komt. De Berkelaar is een klein, betonnen baantje met aan weerszijden een strook met verhard grind. De trucker heeft z’n vrachtwagen al aan de kant gezet en laat ongeveer 80 cm voor de fietser. Die blokkeert echter de rijbaan. “Je moet een meter plaats houden voor mij, jom”, is één van de reacties van de fietser. Die laat zich daarna nog een hele tijd gaan in een scheldtirade. Hoe het uiteindelijk eindigde is niet op te maken uit de video, die je hieronder vindt.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
tryme

Jammer maar helaas, er zijn toch veel gefrustreerde fietsers op de baan!

Emma

Wil je een meisje vinden voor een nacht? Welkom – http://lady4.fun

People who know me always tell that I have very big kind heart. Is this advantage? I hope so. I am working as a cook in the nursing home, I cook for elder people and most of time talk with elder people gaining their expereince and listening to their stories. I like this job, and I like cooking a lot and helping others. Also I have a small farm in my native town Tokmak, which I heired from my parents. My parents are always busy and I like to spend time on farm and this is my second job and… Lees meer »
15-tonner

Gefrustreerde fietser?
Een kutmongool is het!

Linda38

Daten met milfs: http://www.bit.ly/milfsxxx

Kenny w

Ik rij ook met de fiets en soms met de auto. Maar ik weet dat het moeilijker is voor de vrachtwagenchauffeur over iets te losse grond te te rijden dan voor mij als fietser en zeker als de vrachtwagen stil staat en dan nog niet willen door rijden wat een die nul die fietser

Marc R

De fietser beweert dat hij zelf chauffeur is, dan zou hij moeten weten dat dergelijke verharding langs de weg een onbetrouwbaar stuk weg is. Hoeveel keer gebeurt het niet dat een vrachtwagen wegzakt in de gracht? De chauffeur heeft een correcte beslissing genomen. Er was meer dan voldoende plaats voor de gefrustreerde fietser. Hij heeft zich voor iedereen belachelijk gemaakt.

Klikker

Ik kies geen partij maar je kan je wel afvragen wat een 15-tonner op zo’n baantje te zoeken heeft.

Carla

Als een landbouwer iets moet laten leveren (voeders, jonge dieren, machines, …) of moet laten ophalen (voor verkoop bevoorbeeld melk, dieren, granen, groenten, …), dan gebeurt dat vaak met grote vrachtwagens. En gek genoeg wonen vooral die landbouwers langs de smalle landbouwwegen… Dus ja, die 15tonner kan daar écht terecht aan het rijden zijn.

Jokkem

Die trucker moest lossen in het bedrijf dat in die straat gelegen is!
De fietser is idd zelf ook chauffeur maar zen werkgever heeft hem ontslagen heb Ik net gehoord…
Zo zie je maar dat arrogantie zen tol eist..

Rikske

Ontslagen? Zijn verdiende loon en goed van zijn werkgever. Zo’n klojo wil je echt niet achter het stuur van een vrachtwagen hebben :-((

Eric

Tja, waar gebruikt men vrachtwagens zoal voor? Tranport zeker? Denkt u soms dat die vrachtwagenchauffeur voor zijn plezier op smalle baantjes gaat rijden?

Claes alain

Fietske pkatrijden…

geert

Hopeloos fietser.
Daar moet je zo oud voor geworden zijn.
Heb medelijden met de familieleden van de fietser…
Vrachtwagenchauffeur , hoedje af!!!!

scorer

Ha ha ha lozer…

Homere Turner

Ik heb $ 21746 ontvangen in mijn laatste 4 weken door gewoon thuis vanuit mijn parttime online te werken. Ik ben 2 maanden geleden bij deze functie gekomen en in mijn eerste maand heb ik gemakkelijk $ 20159 ontvangen zonder online werkervaring te hebben. Iedereen kan deze baan vandaag krijgen en beginnen met online echt geld verdienen door de instructies op deze website te volgen.

http://Kasse9.com

ikke

wat een eikel. Hij kan perfect door. Ik rijd zelf ook veel met de fiets, en die chauffeur stop (wat velen al niet doen) zodat hij voorbij kan. Maar dat was niet genoeg zeker. Er staat trouwens nergens in de wet dat je een meter moet vrijhouden.

En met zo’n zware vrachtwagen zak je direct door zo’n grintweg zoals aan de zijkant, dus is het logisch dat de chauffeur niet wil uitwijken. Zijn vrachtwagen zou zich op zijn minst vastrijden, en waarschijnlijk ook kantelen door het niveauverschil en de zachte ondergrond.

Inne

Die filmpje moet de wereld rond , hoe een stomme fiets zo belachelijk kan en iedereen tegen houd van zijn werk,
Zou in zijn plaats niet meer naar de bakker durven komen of op straat komen.
Enige deelneming aan de familie van deze loos fietser.

Gert

Nen dikke paljas me zen fiets.dan zeggen ze zwakke weg gebruiker. Denken da ze alles mogen.zeker wer omdat hij ni voluit kan gaan me zen elektrische fiets.

Soft Lie

Wat een sukkel. Misschien kan-ie eerst eens met een fiets leren rijden zodat hij in de toekomst wél langs een stilstaande vrachtwagen kan passeren. Jongens toch… Zwakke weggebruiker ? Mentaal zwakke weggebruiker, ja !

Tom Van winckel

Die met hun klote fietsen denken alleen maar aan zichzelf 😤😤🤮🤮

Leila

wa Ne belachelijk figuurtje die fietser! Huplaaa iedereen weet nu hoe dom jij bent

Eric

Slechts 80cm ipv een meter … begrijp die fietser toch! Hij komt al zijn hele leven 20cm tekort!

wpDiscuz