Filip Dewinter krijgt gedetailleerde doodsbedreigingen via Facebook

Het wordt stilaan een klassieker. Zodra de verkiezingen naderen, neemt het aantal doodsbedreigingen op bepaalde figuren gevoelig toe. Doelwit van dienst is deze keer (weer) Filip Dewinter. Met de rechtse standpunten van z’n partij weet hij blijkbaar behoorlijk wat volk tegen de borst te stoten. Dat er dan enkelen beginnen doorflippen en blijkbaar niet overweg […]

Het wordt stilaan een klassieker. Zodra de verkiezingen naderen, neemt het aantal doodsbedreigingen op bepaalde figuren gevoelig toe.

Doelwit van dienst is deze keer (weer) Filip Dewinter. Met de rechtse standpunten van z’n partij weet hij blijkbaar behoorlijk wat volk tegen de borst te stoten. Dat er dan enkelen beginnen doorflippen en blijkbaar niet overweg kunnen met vrije meningsuiting, is nog altijd een triestige zaak en blijft, tien jaar na Theo Van Gogh, blijkbaar nog altijd een hekel punt.

Op 5 mei schreef Umm Haniefa Al Belgikiya, vrouw van de voormalige lijfwacht van Sharia4Belgium-boegbeeld Abu Imram, op haar Facebookpagina dit:

“…Laat er een MOHAMED B (moordenaar van Theo Van Gogh nvd) onder jullie opstaan die afhandelt met dit varken , zoals onze broeder heeft afgehandeld met het zwijn Van Gogh… Moge Allah onze ogen verlichten met de afslachting van deze khanzeer.”

Voor wie het zich nog herinnert, Van Gogh werd ’s ochtends op straat beschoten, kreeg 8 kogels te verwerken, zijn keel werd overgesneden en er stak een mes door z’n borstkas… Logischerwijze neemt Dewinter deze dreigementen dus vrij serieus en stapt de man naar de politie, die er dan ook prompt een proces-verbaal van heeft opgemaakt.

Dewinter zelf laat zich niet uit z’n lood slaan: “Al deze klachten, bedreigingen en erger zijn slechts pogingen om mij te intimideren en te chanteren. Ik laat mij door niemand monddood maken.” (RVH)

Reacties

wpDiscuz