Gebeurt dit echt!? Gwyneth Paltrow (!) geeft tips voor… anale seks!

Net als je dacht alles gezien te hebben…

In de eerste plaats is Gwyneth Paltrow nog altijd een bloedmooie vrouw en daarna een moeder, gerespecteerd actrice en schrijft ze vooral over voeding. Maar nu heeft ze ineens over iets helemaal anders geschreven: anale seks! We herhalen: Gwyneth Paltrow heeft over anale seks geschreven!

In Goop, haar wekelijkse lifestyle publicatie schreef ze deze week een artikel met als titel ‘Reality Check: Anal Sex”. Het is toch een beetje vreemd om tips en raad omtrent anale seks te krijgen van iemand met haar status. Maar kom, wie zijn wij om niet te luisteren…

Ze schrijft (o.a.): “Zowel de man als de vrouw moet er eerst alles over lezen. Doe er een paar weken over om de vrouw te laten trainen om haar anale sluitspieren relax te krijgen. Beide partners moeten een geweldige seksuele communicatie hebben, elkaar vertrouwen, en ze moeten het beiden willen”

En verder: “Het kan niet zijn dat iemand het opdringt aan de ander, of dat iemand het doet gewoon om de ander een plezier te doen en dat niet durft te zeggen. Soms hebben mensen dan gewoon schrik dat de partner iemand anders zal vinden die het wel wil. Doe het niet dronken of stoned, en gebruik geen middeltjes die de anus verdoven. En als het niet goed voelt als je bezig bent, stop dan gewoon.”

Wel wel wel … Een gouden raad van tante Gwyneth! Hieronder trouwens nog wat fotootjes van haar. (WM)

 

 

 

 

 

 

Reacties

wpDiscuz