Gehandicapte straatbedelaar blijkt perfect gezonde oplichter (video)

Ken je ze ook, de bedelaars die met hun handicap te koop lopen in de hoop om wat inhoud van de portefeuille van geëmotioneerde voorbijgangers te krijgen? Wel, zeg niet dat we het je verteld hebben, maar er bestaan ook oplichters die zich voordoen als een gehandicapte. Zoals deze. Maar ssst, want als je die […]

Ken je ze ook, de bedelaars die met hun handicap te koop lopen in de hoop om wat inhoud van de portefeuille van geëmotioneerde voorbijgangers te krijgen? Wel, zeg niet dat we het je verteld hebben, maar er bestaan ook oplichters die zich voordoen als een gehandicapte. Zoals deze.
Maar ssst, want als je die arme sukkelaars die daar behoorlijk zielig liggen te wezen, niets geeft, ben je een ongevoelige, harteloze zak. Dus we vertellen absoluut niet dat er crapuul onder de bedelaars te vinden is. Neen, het zijn allemaal hardwerkende, vol eerlijke intenties zittende mensen die niet aan alcohol, drugs of andere geldverslindende zaken verslaafd zijn. Eén voor één. Dus bovenhalen dat geld, je kan maar beter met een lege portefeuille dan met een leeg hart rondlopen.

De onderstaande beelden zijn dan ook volledig onwaar en niet serieus te nemen: de man in de video is echt wél gehandicapt. Alleen krijgt hij soms, wanneer hij in minder drukke straten rondloopt, een goed moment waarop zijn handicap hem niet beperkt. Waarschijnlijk hebben de makers van de video via special effects en een listige montage de man in een verkeerd daglicht gesteld. Foei, foei, foei.

Maar alle gekheid op een stokje: maak kennis met Manke Nelis, een volbloed oplichter eerste klas – een beetje zoals die kreupele vrouw die eigenlijk een knap mamzelleke bleek te zijn. (KA)

Reacties

wpDiscuz