Geile mama (36) hield dronken seksfeestje met vriendjes van tienerdochter (foto’s)

Alles kon voor haar door de beugel

Rachel Lehnardt mocht niet klagen met haar straf: een boete van 600 dollar en zes jaar voorwaardelijk. Het had een stuk erger kunnen zijn als je ziet wat deze dame uitgestoken heeft…

Seksspelletjes met de vrienden van haar dochter

Vijf kinderen heeft Rachel. En vier van hen waren op het moment van de feiten bij haar ex-man. Eén van haar dochters (16) had echter wat vriendjes uitgenodigd. Al snel werd het onschuldige feestje een wilde sekspartij. Zo werd er eerst een potje ‘naakte Twister’ gespeeld in het bijzijn van mama Rachel waar zij ook gezellig aan mee heeft gedaan.

De kinderen kregen ook nog marihuana en alcohol. Met één 18-jarige jongen had de moeder ook seks. Ze gaf echter toe aan haar AA-begeleider dat ze na het potje rampetampen nog steeds ontzettend ‘geil’ stond en dan maar seksspeeltjes gebruikte in het bijzijn van de kinderen. Het was uiteindelijk haar begeleider die de dame verklikte bij de autoriteiten.

Maar dat is nog lang niet alles. Het 16-jarige vriendje van de dochter zou ook seks gehad hebben met de 36-jarige moeder op die specifieke avond. Zo zou Rachel wakker geworden zijn terwijl de jongen met haar bezig was. Dochterlief zou, en dit is echt geen grapje, zich schuldig gevoeld hebben dat ze geen blijf wist met de grote penis van de jongen en had hem dan maar gezegd om seks te hebben met haar moeder.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
dan

ik ben te vroeg geboren ! 🙂

Den Deze

Marginale wijven zijn van alle tijden hoor.

Begin thuis met Google te werken! Het is verreweg de beste baan die ik heb gehad. Afgelopen woensdag kreeg ik een gloednieuwe BMW sinds ik een cheque kreeg voor $ 36474 dit – 4 weken geleden. Ik begon dit 8 maanden geleden en bracht onmiddellijk minstens $ 77 per uur naar huis. Ik werk via deze link, ga naar de startpagina voor meer informatie.
Ook habe ich angefangen -——>>>>>>> KASSE9.COM

wpDiscuz