Getrouwde juf vliegt in cel nadat ze haar man bedriegt met maar liefst twee van haar leerlingen (foto’s)

Ze kon haar handen niet thuis houden

In de Verenigde Staten worden alsmaar vaker vrouwelijke leerkrachten veroordeeld nadat het aan het licht komt dat ze seks hadden met minderjarige leerlingen. Hoewel seks vanaf 16 jaar met wederzijdse toestemming legaal is, is het verboden om seks met leerlingen te hebben, ook al zijn ze ouder dan 16 jaar.

De nieuwste juf die wellicht een tijdje achter de tralies zal verdwijnen is Lyndsey Sherrod Bates. Deze 22-jarige juf uit Madison County werd onlangs gearresteerd voor maar liefst 5 seksuele activiteiten met twee studenten. Zo stuurde ze pikante naaktfoto’s van zichzelf naar een 16-jarige en 17-jarige leerling, deed ze met beide aan sexting en had ook meerdere keren seks met één van hen.

Nadat er enkele hardnekkige geruchten de ronde deden van haar overspel met leerlingen, gaf ze haar ontslag en besloot ze zichzelf aan te geven bij de politie. Ze was nog maar amper één schooljaar aan het werk als leerkracht en volleybalcoach. Ze zal haar uiteindelijke straf weten op 22 mei, maar deze zal ongetwijfeld niet licht zijn.

Getrouwd en modeldochter

Pikant detail nog, Lindsey was zowaar al getrouwd en dat met de zoon van de sheriff van Madison County. Haar man is ook een agent. Overigens hetzelfde bureau waar schoonpapa de baas is en manlief werkt, doet ook het onderzoek naar haar criminele activiteiten. Een echte modelschoondochter was ze dus niet, maar zij kon klaarblijkelijk niet weerstaan aan de lokroep van knappe leerlingen.

Reacties

wpDiscuz