Hallucinante beelden: het einde is blijkbaar nabij voor de Nederlandse ‘straathoer’

De dames staan letterlijk en figuurlijk op straat

In Nederland heb je nog de zogenaamde tippelzones. Hier kunnen dames van lichte zenden met een ‘vergunning’ legaal op straat staan om zich te laten ophalen door een man met veel goesting en enkele tientallen euro’s op overschot.

Geen straathoeren meer binnen een jaar

De Nederlandse overheid vindt sekswerkers die op straat werken echter niet meer van deze tijd. De dames zijn daarnaast ook allemaal verslaafd aan drugs en besloot daarom om binnen een jaar de tippelzones ook te verbieden. De dames zijn dus nu aan hun laatste maanden bezig.

Reporter Danny Ghosen ging nu een nachtje mee de straat op om met deze vrouwen te praten en te ontdekken hoe hun leven is. 15 minuten aan bizarre beelden en verontwaardiging dat deze vorm van prostitutie nog steeds bestaat.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Meia de bay

Sja, als je 1000 euro of zo per maand moet betalen voor een kamer – zoals de dames in Antwerpen (zal nog wel meer zijn inzake hun pooiers) – dan vermijd je dat liever, niet?

charlie

Ik versta niet waarom de overheid dit verbiedt. Ze bieden geen steun aan deze mensen. Waarvan moeten ze leven als ze niet geholpen worden. Ze hebben al geen alternatief en dit er nog bij.

Deze reportage opent toch de ogen.

Uitnodiging vоor dе Sеx Сlub –> http://www.kissia.club

Ontzagwеккеndе kuiкens waсhtеn hiеr op jе! > http://www.kisstok.com

Wil je seks? Klik hier >>>https://u.to/30e1Fw

Angela

KAls je mooie meisjes wilt ontmoeten, kom hier -> https://klurl.nl/?u=0DAJEJMq

Wil jе hеte lovеnde gespгеkкen vоеren?
Je bent оp de goedе mаnier!

http://chogoon.com/srt/u7dlv

wpDiscuz