Halve zool in BMW M3 maakt de hoofdstad onveilig (video)

Zo’n BMW M3 gaat snel, heel snel. Tegen de richting in, zigzaggend tussen ander verkeer, bijna een fietser van zijn sokken,… Af en toe komt daar ook wel eens een ‘pertotalleke’ van, zoals in dit geval. Geen zwarte M3 in dit geval, maar een hagelwitte die de straten van de Poolse hoofdstad Warschau onveilig maakt. […]

Zo’n BMW M3 gaat snel, heel snel. Tegen de richting in, zigzaggend tussen ander verkeer, bijna een fietser van zijn sokken,… Af en toe komt daar ook wel eens een ‘pertotalleke’ van, zoals in dit geval.

Geen zwarte M3 in dit geval, maar een hagelwitte die de straten van de Poolse hoofdstad Warschau onveilig maakt. Het concept is simpel: monteer een dashcam in die snelle wagen van je en baan je zo snel mogelijk een weg door het verkeer, iedere verkeersregel aan je zware laars lappend. Dat levert spectaculaire beelden op. Zeker als je, zoals dit in het onderstaand filmpje het geval is, nog snelle vrienden uitnodigt met een Suzuki Hayabusa, een GSX-R en een Yamaha R1 om gezellig mee te cruisen.

 

De flikken van Warschau waren niet opgezet met het filmpje en waren vastbesloten de drieste rijder bij zijn lurven te vatten. Lang moesten ze echter niet zoeken, want enkele dagen later verscheen het tweede filmpje en dat zou volgens TVN Warszawa om dezelfde Bimmer gaan. (SL)

Reacties

wpDiscuz