Heeft Albert een klacht aan zijn been?

In het Belgische koningshuis heeft men geen narren nodig: de leden van de koninklijke familie zijn gewoonweg allemaal zelf om het lolligst. Dat was de voorbije dagen al duidelijk en afgelopen is de klucht blijkbaar nog niet.Toen de commerciële zenders RTL en VTM het ‘intieme’ interview met Albert en Paola aankondigden, knalde het Paleis keihard […]

In het Belgische koningshuis heeft men geen narren nodig: de leden van de koninklijke familie zijn gewoonweg allemaal zelf om het lolligst. Dat was de voorbije dagen al duidelijk en afgelopen is de klucht blijkbaar nog niet.

Toen de commerciële zenders RTL en VTM het ‘intieme’ interview met Albert en Paola aankondigden, knalde het Paleis keihard uit de lucht. Consternatie alom: het bejaarde paar had geen toestemming gevraagd om zo’n interview te mogen doen en dus ook niet gekregen. Vincent Pardoen, adviseur van Albert, zag de bui al hangen en trapte het af. Voor de tweede keer, want nadat de open brief van Paola lekte had koning Fluppe hem al eens wandelen gestuurd. En Albert had de brave man achter zoonliefs rug gewoon terug aangeworven.

Het weekblad Paris-Match weet nu dat het koninklijk Paleis formeel klacht heeft ingediend tegen Albert, als antwoord op de man zijn ‘verboden interview’. Het magazine zal pas morgen verschijnen, maar Lalibre kon het artikel nu alvast inkijken, waarin een resem ‘verrassende onthullingen’ zouden staan.

Nog volgens Lalibre zou het koninklijk Paleis echter niks weten van een klacht. Afwachten dus wat voor ‘onthullingen’ er morgen te lezen zullen zijn… (SL)

Reacties

wpDiscuz