Heerlijk driften met een (gestolen?) BMW M3

Iemand bezorgde ons dit leuke driftfilmpje, waarin een oude en een nieuwe BMW M3 het tegen elkaar opnemen in een wedstrijdje driften. Maar er is iets dat niet klopt.En dan hebben we het niet over de wrapping over de motorkap van de E92, noch over de foute achterlichten van de E36. Neen, dit filmpje werd […]

Iemand bezorgde ons dit leuke driftfilmpje, waarin een oude en een nieuwe BMW M3 het tegen elkaar opnemen in een wedstrijdje driften. Maar er is iets dat niet klopt.

En dan hebben we het niet over de wrapping over de motorkap van de E92, noch over de foute achterlichten van de E36.

Neen, dit filmpje werd gemaakt in Albanië, waar er zich tal van bochtige bergwegen bevinden die uiterst geschikt zijn om heerlijk te gaan driften. En wie goed kijkt, ziet dat er aan de jongste M3 een Nederlandse nummerplaat hangt. Een Hollander die tot in Albanië rijdt om wat bandjes te gaan verslijten?

Zou kunnen, maar een eenvoudige nummerplatencheck leert ons iets anders. Dat het kenteken aan een Mercedes C200 CDI toebehoort, die in het jaar 2000 werd ingeschreven en in 2007 werd geëxporteerd (zie onder video). Wat ons het volgende doet vermoeden: een witte BMW M3 die bij onze noorderburen (of bij ons?) plots pootjes kreeg en het afbolde. Richting Albanië. (SL)


gepiktofnie door dm_4fe989d445655

Reacties

wpDiscuz