Herkent u deze man die een meisje (10) twee keer aanrandde in park?

De politie en het parket van Gent zouden graag deze man willen kennen die drie maanden geleden een meisje van 10 tot twee maal toe heeft aangerand in het parkje aan de Groenevalleilaan, rechtover de gevangenis de Nieuwe Wandeling in Gent. De feiten gebeurden tussen zondag 1 mei en zondag 22 mei 2011. Het meisje […]

De politie en het parket van Gent zouden graag deze man willen kennen die drie maanden geleden een meisje van 10 tot twee maal toe heeft aangerand in het parkje aan de Groenevalleilaan, rechtover de gevangenis de Nieuwe Wandeling in Gent.

De feiten gebeurden tussen zondag 1 mei en zondag 22 mei 2011. Het meisje speelde in het park, toen plots de dader haar bij de arm nam, zijn hand voor haar mond hield en haar aanrandde. Het meisje kon na de feiten telkens weglopen.

De man is tussen de 50 en 60 jaar en heeft een getaande huidskleur. Hij heeft bolle ogen, een dikke buik, dikke zwarte wenkbrauwen en is kalend met op de zijkanten donker haar. Op de dag van de feiten droeg hij een donkere jas, een geruit hemd, een bleekblauwe jeans, een witte pet en sportschoenen. De man sprak Frans.

Heeft u meer inlichtingen omtrent dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de onderzoekers via het gratis nummer 0800/30.300 of reageer online .

Reacties

wpDiscuz