Hyundai-receptioniste wordt OnlyFans-model en koopt... een Lamborghini (foto's) News
Hyundai-receptioniste wordt OnlyFans-model en koopt... een Lamborghini (foto's)
News

Hyundai-receptioniste wordt OnlyFans-model en koopt... een Lamborghini (foto's)

Jenny Davies werkte vroeger als receptioniste bij een Hyundai-dealer, waar ze een loon verdiende waarmee ze – naar eigen zeggen – net al haar rekeningen kon betalen. Enkele jaren geleden besloot ze om het over een andere boeg te gooien en ze opende een OnlyFans-account. En dat heeft haar geen windeieren gelegd!

In 2016, toen Jenny nog bij Hyuandai werkte, stapte ze al eens in de schijnwerpers samen met haar vriend Brad Holmes. Het koppel ging een paar keer viraal nadat het grappige video’s had gepost op Facebook. "Het gebeurde zo snel dat ik het me niet eens meer kan herinneren en het was bijna een droom" zei Jenny, die zelfs ooit een nep huwelijksaanzoek van Brad kreeg.

Dromen die uitkomen

Vervolgens gebruikte Jenny in 2018 haar roem van twee jaar eerder om een pikante OnlyFans-pagina te maken. Nu is de 29-jarige een selfmade miljonair die haar Hyundai al lang naar de sloop heeft gebracht en ze kocht tijdens de lockdown zowaar een chique groene Lamborghini. Ze zei aan Daily Star: "OnlyFans is zeer winstgevend geweest en zonder cijfers te willen prijsgeven is het totaal levensveranderend geweest."

En ze ging verder: "Het gebeurt niet elke dag dat je een Lamborghini kunt kopen en het gebeurt ook niet elke dag dat mensen die in een woonwijk woonden, opeens met vrienden en familie op vakantie kunnen gaan naar plaatsen waar ze vroeger alleen maar van konden dromen!”

Binnenlopen, betalen, wegrijden

Over de aankoop van haar Lamborghini zei Jenny het volgende: "Het is gek dat ik het gedaan heb, en best grappig gezien mijn verleden in de garage. Ik had zoiets van 'oh mijn god deze auto is de absolute droom'. Ik liep een garage binnen, betaalde hem en reed ermee weg. Het is gek!” Eigenlijk zouden wij dat ook wel eens willen doen… Jullie toch ook, niet!? Maar ok, het zal voor later zijn. Eerst wat leuke plaatjes bekijken van de ravissante Jenny…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties