Inbraak gaat mis wanneer dievegge… door het plafond valt!

Woehaha!

In de VS hebben een man en een vrouw een inbraak gepleegd in een restaurant. Ze gingen aan de haal met cash en verschillende flessen wijn. Toch verliep de inbraak niet van een leien dakje! Op een bepaald moment zakt de vrouw door het plafond. Dat het geen deugd deed, is duidelijk te zien op de bewakingsbeelden! Het tweetal kon uiteindelijk toch wegvluchten. De politie van Californië is nu op zoek naar hen. Misschien alle vrouwen met blauwe plekken op de kont eens op het matje roepen…

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Anna

Wil je een meisje vinden voor een nacht? Welkom http://lady4.fun

I can seem a Barbie doll, but I am very mature lady who definitely knows what she wants. I want to find a man who will become my partenr till the end of days, who will share all my bright and sad moments with me, who will become the essence of my life!
CLIKC HERE – http://WWW.MAMBO.FUN

Cofego

Begin nu met het verdienen van $ 17k of meer door eenvoudig en eenvoudig vanuit huis te werken. Vorige maand heb ik $ 18642 ontvangen van deze online job door het gewoon 2 uur per dag te geven op mijn laptop. Iedereen kan nu deze thuisjob krijgen en beginnen met het verdienen van echt geld online door gewoon de details hier te volgen ……….

http://Erfolg90.com

wpDiscuz