Instagram verstopt profiel dochter Peter Van de Veire door ‘te blote’ foto

Paters zijn het!

De foto was er eentje waarop ze poseerde in naakt bovenlijf, de borsten bedekt achter haar arm. Tot twee keer toe verwijderde Instagram de foto, de derde keer postte Jitske hem opnieuw, nu bedekt onder tekst (zie hieronder).

(lees verder onder de foto)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jitske Van de Veire (@jitskevandeveire) op

Nu bleef de foto wél staan. “Maar de dag nadien merkte ik een daling in het aantal interacties op mijn profiel. Tot een vriendin deze week ontdekte dat ik niet meer te vinden ben op Instagram,” zegt Jitske op nieuwsblad.be  Wie haar naam ingeeft in de zoekbar, krijgt het profiel van Jitske Van de Veire inderdaad niet meer in de suggesties. Alleen wie het volledig en zonder spaties intikt, krijgt als laatste haar profiel te zien.

De dochter van de bekende tv- en radiopresentator liet ook al op Instagram zelf haar ongenoegen blijken.  “Ik pas niet meer in de “community richtlijnen” door hetgeen ik post”, zette ze bij een andere foto. “(…) Als je jezelf bloot geeft, taboes wil doorbreken, onderwerpen bespreekbaar wil maken en aandacht wil vestigen op de GIGANTISCHE onzekerheid hier op dit platform, pas je er niet meer in.”

Dit is zeker geen alleenstaand geval, want het gebeurde in het verleden al bij vele mensen en bedrijven. De ban zou na veertien dagen weer opgeheven worden. Nieuwsblad.be legde Facebook – dat Instagram in handen heeft – op de rooster en vroeg of er bij wijze van straf profielen verstopt worden. Hun antwoord: “dat durven we niet te zeggen”.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vandaag ontdekt dat #instagram mijn profiel gigantisch onvindbaar heeft gemaakt. Ik pas niet meer in de “community richtlijnen” door hetgeen ik post. Dus als je niet elke dag een outfit of the day of een mooie zonnige bikinifoto aan een schoon strand door mensen hun keel ramt, pas je er niet in. Als je jezelf bloot geeft, taboes wil doorbreken, onderwerpen bespreekbaar wil maken en aandacht wil vestigen op de GIGANTISCHE onzekerheid hier op dit platform, pas je er niet meer in. En mogen de mensen je niet meer vinden. Moge ik u voorstellen: Jitske het duivelskind. (En echt waar, er zijn zoveel grotere problemen op de wereld, maar ik zie zoveel fijne accounts die niet meer zichtbaar mogen zijn en die zichtbaarheid zo hard WEL verdienen) En daar wil ik iets aan doen. WIE ME ZOEKT, DIE VINDT. 📷 @sphhie_dm #JITSKEVANDEVEIRE

Een bericht gedeeld door Jitske Van de Veire (@jitskevandeveire) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jitske Van de Veire (@jitskevandeveire) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jitske Van de Veire (@jitskevandeveire) op

(Bron: nieuwsblad.be  – Intropic: Screenshot Instagram)

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
elena1995
Emma

Wil je een vrouw voor één nacht? Kom op — http://www.fastmeet.tk

Liyaqat Sk

Begin nu met het verdienen van $ 17k of meer door gewoon heel eenvoudig en eenvoudig vanuit huis te werken. Vorige maand heb ik $ 18642 ontvangen van deze online job door het gewoon 2 uur per dag te geven op mijn laptop. Iedereen kan nu deze thuisjob krijgen en beginnen met het verdienen van echt geld online door gewoon de details hier te volgen ……….

http://Skjobs.com.nu/

Den Deze

Indien iedereen wiens leven beheerst wordt door Instagram nu eens gewoon zou kapotvallen dan zou het gemiddelde iq stijgen en er geen klimaatopwarming meer zijn.

wpDiscuz