Knappe Vlaamse Miss laat zich vangen door verkeerde Facebook-droomprins

Dat die prins er warmpjes inzat vanwege de klusjes die hij klaarde voor de Russische maffia, deed bij de West-Vlaamse geen belletje rinkelen. Fleur is niet bepaald een lelijke brommer en af en toe doet ze wel eens mee aan  een Missverkiezing. Zo werd ze vorig jaar nog tweede eredame bij ‘Miss Shopping Flanders’. Knappe […]

Dat die prins er warmpjes inzat vanwege de klusjes die hij klaarde voor de Russische maffia, deed bij de West-Vlaamse geen belletje rinkelen.


Fleur is niet bepaald een lelijke brommer en af en toe doet ze wel eens mee aan  een Missverkiezing. Zo werd ze vorig jaar nog tweede eredame bij ‘Miss Shopping Flanders’. Knappe jongedames ontvangen vriendschapsverzoekjes bij de vleet en dat is voor Fleur niet anders.

Toen ze zo’n vriendschapsverzoek kreeg van Lowie, deed dat iets bij haar. Lowie was naar eigen zeggen niet alleen onbemiddeld dankzij zijn werk bij de Russische maffia: hij zag er ook nog eens geweldig uit. Fleur kreeg vlindertjes in de buik en wilde Lowie leren kennen. “We hadden heel goede gesprekken via chat”, zo vertelt de blondine vandaag in HLN. “We konden samen lachen, maar ook samen wenen.”

Fleur probeerde twee jaar lang hare Lowie in levenden lijve te ontmoeten, maar dat lukte haar nooit. “Toen ik hoorde dat hij in de Franse stad Nice was, wilde ik hem verrassen. Maar hij was er niet. Vlak voor ik aankwam, was hij moeten vluchten.” Nice was trouwens niet de enige plek waarheen Fleur voor niks trok: ze reisde hem ook achterna naar Cannes, Saint-Tropez, Dubai en de Caraïben. Telkens ze arriveerde, moest Lowie plots op de vlucht voor tegenstanders van de Russische maffia.

Na twee jaar had Fleur door dat Lowie met haar voeten speelde. Ze vond namelijk een foto van hem op Facebook,  maar dan bij het profiel van ene Bart. Bart kende helemaal geen Lowie die bij de Russische maffia werkte. Straffer nog: Lowie bleek zelfs niet te bestaan.

Het was Kevin uit Zwevegem, een ‘jeugdvriend van Lowie’ die Fleur eveneens via Facebook leerde kennen, die het valse profiel had gemaakt.

Deze week mocht Kevin het komen uitleggen in de rechtbank, want een vals profiel aanmaken op Facebook en iemand schade berokkenen mag nu eenmaal niet.

Schade heeft Fleur zeker opgelopen volgens haar advocaat: “Mijn cliënte heeft twee jaar van haar leven verloren”, zo vertelt hij in dezelfde krant. Er wordt 9.000 euro geëist van Kevin: het geld dat Fleur met de reisjes voor niks zou gekost hebben.”

De advocaat van Kevin, die vindt dat overdreven: “Ze heeft genoten van die reizen!” Wordt volgend jaar vervolgd. (SL)

Reacties

wpDiscuz