Lekker handig, zo’n e-bike… Maar niet als hij in de fik staat!

OMG!

Tegenwoordig word je links en rechts voorbij gevlamd door mensen op een elektrische velo. Het lijkt wel alsof iedereen er een heeft, behalve jij. Misschien goed dat je er geen hebt want als de batterij in de fik gaat, ben je wel even bezig met blussen…

 

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Emma

Hallo heren, ik ben geïnteresseerd in geheime ontmoetingen met een man. Ik ben 23 jaar oud, recent na scheiding, en ik wil niet altijd een man. Ik nodig u uit om contact met mij op te nemen via deze portal:
http://www.lady4.fun

Baxe Lofah

Ik verdien gemakkelijk blijvend $ 15k tot $ 20k door gewoon thuis te werken. Weer meerdere maanden heb ik $ 45890 verdiend met deze beweging. geweldig en soepel om te werken en standaard betalen is verbijsterend. ik heb elke laatste van jullie voorgesteld om direct aan deze vooruitgang deel te nemen als lage bescherming en krijg dan een fulltime salaris door na deze associatie te nemen.

http://Webpay9.com/

Didu

Geknutsel, geknutsel.

Mickey

Als je met de draadjes speelt ( kan je mooi zien op het filmpje) en vermoedelijk prutst kan dit natuurlijk wel gebeuren. Dan nog eens domweg water erop om een chemische reactie te ontwikkelen ( lithium + water = boem) heb je het natuurlijk helemaal vlaggen.

wpDiscuz